Nokia Lumia 925 kuoret

Nokia Lumia 925 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 925 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 925

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 925 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 925 on uusi metallirakenteinen puhelin, jonka reunoja kiertää alumiinireunus, joka toimii myös antennina. Puhelimen takakuori on polykarbonaattimuovia. Nokia Lumia 925 on olemassa monissa väreissä: valkoisena, harmaana ja mustana värivaihtoehtona. Laitteessa yhdistyy tyylikkyys, käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet, joten se täyttää varmasti jokaisen käyttötarpeet mainiosti. Nokia Lumia 925:ssä on 4,5 tuuman AMOLED-tekniikan kosketusnäyttö ClearBlack-teknologialla ja muuten se on ulkosilta mitoiltaan 129 x 70,6 x 8,5 mm ja painoltaan 139 grammaa. Nokia Lumia 925 on julkaistu vuoden 2013 kesällä ja sen kamera on varustettu Carl Zeissin optiikalla. Takakamerassa on 8 megapikseliä ja etukamerassa 1.3 megapikseliä.

    Nokia Lumia 925 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 925 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 925 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 925 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 925 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 925 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 925 kuoret s

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä