Lumia 920 Urheilu & Ulkoilu

Nokia Lumia 920 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 920 Urheilu ja Ulkoilu

Nokia Lumia 920 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin. Sen on julkistettu 5. syyskuuta 2012 New Yorkissa. Nokia Lumia 920 on saatavilla neljässä eri värissä: keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana. Puhelimen materiaalina on polykarbonaatti ja Nokia Lumia 920:n 4,5 tuuman näyttö käyttää Nokian PureMotion HD+ -tekniikkaa, jossa resoluutio on normaalia 720p resoluutiota korkeampi. Kuvasuhde on 15:9 ja näytössä on 332 pikseliä tuumaa kohti. 130.3 x 70.8 x 10.7 mm kokoinen ja 185 gramman painoinen Nokia Lumia 920 on varustettu 8 megapikselin pääkameralla, jolla ikuistat laadukkaat kuvat esimerkiksi reissussa, juhlissa tai missä tahansa mielenkiintoisessa arjen hetkessä.

Nokia Lumia 920 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Nokia Lumia 920 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Nokia Lumia 920 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Nokia Lumia 920 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Nokia Lumia 920 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Nokia Lumia 920 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Nokia Lumia 920 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii py&o

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä