Lumia 920 Autoilutarvikkeet

Nokia Lumia 920 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Nokia Lumia 920 autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 920 Autoilutarvikkeet

Nokia Lumia 920 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin. Sen on julkistettu 5. syyskuuta 2012 New Yorkissa. Nokia Lumia 920 on saatavilla neljässä eri värissä: keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana. Puhelimen materiaalina on polykarbonaatti ja Nokia Lumia 920:n 4,5 tuuman näyttö käyttää Nokian PureMotion HD+ -tekniikkaa, jossa resoluutio on normaalia 720p resoluutiota korkeampi. Kuvasuhde on 15:9 ja näytössä on 332 pikseliä tuumaa kohti. 130.3 x 70.8 x 10.7 mm kokoinen ja 185 gramman painoinen Nokia Lumia 920 on varustettu 8 megapikselin pääkameralla, jolla ikuistat laadukkaat kuvat esimerkiksi reissussa, juhlissa tai missä tahansa mielenkiintoisessa arjen hetkessä.

Nokia Lumia 920 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Nokia Lumia 920 puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Nokia Lumia 920 puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Nokia Lumia 920 puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Nokia Lumia 920 puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Nokia Lumia 920 autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Nokia Lumia 920 puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Nokia Lumia 920 autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvik

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä