Lumia 920

Nokia Lumia 920 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 920 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 920

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 920 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 920 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin. Sen on julkistettu 5. syyskuuta 2012 New Yorkissa. Nokia Lumia 920 on saatavilla neljässä eri värissä: keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana. Puhelimen materiaalina on polykarbonaatti ja Nokia Lumia 920:n 4,5 tuuman näyttö käyttää Nokian PureMotion HD+ -tekniikkaa, jossa resoluutio on normaalia 720p resoluutiota korkeampi. Kuvasuhde on 15:9 ja näytössä on 332 pikseliä tuumaa kohti. 130.3 x 70.8 x 10.7 mm kokoinen ja 185 gramman painoinen Nokia Lumia 920 on varustettu 8 megapikselin pääkameralla, jolla ikuistat laadukkaat kuvat esimerkiksi reissussa, juhlissa tai missä tahansa mielenkiintoisessa arjen hetkessä.

    Nokia Lumia 920 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 920 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 920 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 920 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 920 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 920 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 920 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös li

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä