Lumia 900 Näytönsuojat

Nokia Lumia 900 näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Nokia Lumia 900 näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 900 Näytönsuojat

Nokia Lumia 900 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin. Se on julkistettu tammikuussa 2012 CES 2012 -messuilla. Se oli ensimmäinen Nokian itse valmistama Windows-puhelin. Nokia Lumia 900:ssa on 4,3" näyttö, 1830 mAh akku, neljännen sukupolven 4G verkkotuki sekä toinen kamera, joka soveltuu esim. videopuheluihin ja selfieihin. 128 x 69 x 11mm kokoinen ja 159 g painoinen Nokia Lumia 900 on kompaktin kokoinen laite, jonka näytön tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Katsot siis näppärästi kuumimmat uutiset ja somefiidit laitteen 4,3 tuuman näytöltä. Nokia Lumia 900 on saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, sinisenä sekä pinkkinä.

Nokia Lumia 900 näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Nokia Lumia 900 näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Nokia Lumia 900 puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Nokia Lumia 900 näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Nokia Lumia 900 näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Nokia Lumia 900 näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Nokia Lumia 900 näytön päälle on helppoa ja onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, sillä hyvin puhdistettuun näyttöön näyt

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä