Lumia 830 Kuulokkeet

Nokia Lumia 830 yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Nokia Lumia 830 puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 830 Kuulokkeet

Nokia Lumia 830:n ruutu on viisituumainen (5.0”), kirkas, tarkka ja yksinkertaisesti hyvä. Nokia Lumia 830 puhelimessa on 10 megapikselin takakamera, jossa on optinen kuvanvakain. Voit siis huoletta kuvata liikkuvaa kuvaa ja silti saat onnistuneet otokset, joita on mukava katsoa laitteen 16 gb sisäisen muistin syövereistä. Muistia saa tarvittaessa laajennettua jopa yli 250 gigatavuun erillisen muistikortin avulla. Nokia Lumia 830:ssa on neliytiminen 1,2 gigahertsin Spapdragon-suoritin, joka riittää pyörittämään ohjelmistoja nopeasti ja sulavasti. Vaikka Nokia Lumia 830 sisältää viiden tuuman näytön on se silti näppärän kokoinen ja painoinen (139.4 x 70.7 x 8.5 mm, 150 grammaa).

Nokia Lumia 830 kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Nokia Lumia 830 käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Nokia Lumia 830 kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Nokia Lumia 830 kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Nokia Lumia 830 puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Nokia Lumia 830 kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään. Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Nokia Lumia 830 kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Nokia Lumia 830 yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Nokia Lumia 830 kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltään ja miellyttävimmät päässä, minkä l

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä