Nokia Lumia 830 kuoret

Nokia Lumia 830 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 830 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 830

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 830 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 830:n ruutu on viisituumainen (5.0”), kirkas, tarkka ja yksinkertaisesti hyvä. Nokia Lumia 830 puhelimessa on 10 megapikselin takakamera, jossa on optinen kuvanvakain. Voit siis huoletta kuvata liikkuvaa kuvaa ja silti saat onnistuneet otokset, joita on mukava katsoa laitteen 16 gb sisäisen muistin syövereistä. Muistia saa tarvittaessa laajennettua jopa yli 250 gigatavuun erillisen muistikortin avulla. Nokia Lumia 830:ssa on neliytiminen 1,2 gigahertsin Spapdragon-suoritin, joka riittää pyörittämään ohjelmistoja nopeasti ja sulavasti. Vaikka Nokia Lumia 830 sisältää viiden tuuman näytön on se silti näppärän kokoinen ja painoinen (139.4 x 70.7 x 8.5 mm, 150 grammaa).

    Nokia Lumia 830 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 830 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 830 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 830 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 830 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 830 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 830 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi my&o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä