Lumia 820 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Nokia Lumia 820 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 820 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Nokia Lumia 820 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin, joka on julkistettu 5. syyskuuta 2012. Puhelimessa on edistyksellistä teknologiaa, sillä se tukee NFC, WLAN 802.11, Bluetooth 3.0, GPS/A-GPS ja Glonass yhteyksiä. Nokia Lumia 820 puhelimessa on 1650 mAh akku ja 8 Gt sisäinen muisti on laajennettavissa maksimissaan 64 Gt:n MicroSD muistikortilla. 123.8 x 68.5 x 9.9 mm kokoinen ja 160 gramman painoinen Nokia Lumia 820 on helppo käyttää ja siitä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot vähän vaativammallekin mobiililaitteiden käyttäjälle. Nokia Lumia 820 puhelimen 4,3 tuuman näyttö sisältää 480 x 800 pikseliä ja kamera on varustettu Carl Zeiss optiikalla.

Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Nokia Lumia 820 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Nokia Lumia 820 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja Micro-USB kaapeleiden v&a

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä