Lumia 820

Nokia Lumia 820 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 820 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 820

Lue lisää

Nokia Lumia 820 Puhelimen Kuoret

Nokia Lumia 820 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin, joka on julkistettu 5. syyskuuta 2012. Puhelimessa on edistyksellistä teknologiaa, sillä se tukee NFC, WLAN 802.11, Bluetooth 3.0, GPS/A-GPS ja Glonass yhteyksiä. Nokia Lumia 820 puhelimessa on 1650 mAh akku ja 8 Gt sisäinen muisti on laajennettavissa maksimissaan 64 Gt:n MicroSD muistikortilla. 123.8 x 68.5 x 9.9 mm kokoinen ja 160 gramman painoinen Nokia Lumia 820 on helppo käyttää ja siitä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot vähän vaativammallekin mobiililaitteiden käyttäjälle. Nokia Lumia 820 puhelimen 4,3 tuuman näyttö sisältää 480 x 800 pikseliä ja kamera on varustettu Carl Zeiss optiikalla.

Nokia Lumia 820 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 820 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 820 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 820 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 820 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 820 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 820 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaant

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä