Lumia 735 Kuulokkeet

Nokia Lumia 735 yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Nokia Lumia 735 puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 735 Kuulokkeet

Nokia Lumia 735 on Microsoftin syyskuussa 2014 julkistama älypuhelin. Nokia Lumia 735 malli on 134,7 x 68,5 x 8,9 mm kokoinen ja painaa vain 134g. Laite on 4G-puhelin ja sen erikoisuus on laajakulmainen viiden megapikselin etukamera, joka sopii erityisen hyvin selfie-kuvien ottamiseen sekä videopuheluihin. 4G yhteydet takaavat, että laitteessa riittää nopeutta internetin selaamiseen, videoiden katsomiseen ja sosiaalisen median päivittämiseen. Nokia Lumia 735 puhelinta on saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, oranssina ja vihreänä. Nokia Lumia 735 puhelimen näyttö on 4.7 tuuman kokoinen sisältäen 720 x 1280 pikseliä. Laitteessa on siis HD tasoinen näyttö.

Nokia Lumia 735 kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Nokia Lumia 735 käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Nokia Lumia 735 kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Nokia Lumia 735 kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Nokia Lumia 735 puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Nokia Lumia 735 kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään. Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Nokia Lumia 735 kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Nokia Lumia 735 yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Nokia Lumia 735 kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltään ja miellyttävimmät päässä, minkä lis&a

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä