Lumia 730 Flip Cover kotelot

Nokia Lumia 730 flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Nokia Lumia 730 puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 730 Flip Cover Kotelot

    Nokia Lumia 730 on Microsoftin syyskuussa 2014 julkistama älypuhelin. Nokia Lumia 730 malli on 134,7 x 68,5 x 8,9 mm kokoinen ja painaa vain 134g. Laite on 4G-puhelin ja sen erikoisuus on laajakulmainen viiden megapikselin etukamera, joka sopii erityisen hyvin selfie-kuvien ottamiseen sekä videopuheluihin. 4G yhteydet takaavat, että laitteessa riittää nopeutta internetin selaamiseen, videoiden katsomiseen ja sosiaalisen median päivittämiseen. Nokia Lumia 730 puhelinta on saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, oranssina ja vihreänä. Nokia Lumia 730 puhelimen näyttö on 4.7 tuuman kokoinen sisältäen 720 x 1280 pikseliä. Laitteessa on siis HD tasoinen näyttö.

    Nokia Lumia 730 flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 730 flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 730 flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Nokia Lumia 730 kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Nokia Lumia 730 joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Nokia Lumia 730 on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Nokia Lumia 730 puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä aikaa suojalasin kanssa.

    Nokia Lumia 730 flip cover kotelot ovat kätevä tapa suojata

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä