Nokia Lumia 730 kuoret

Nokia Lumia 730 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 730 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 730

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 730 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 730 on Microsoftin syyskuussa 2014 julkistama älypuhelin. Nokia Lumia 730 malli on 134,7 x 68,5 x 8,9 mm kokoinen ja painaa vain 134g. Laite on 4G-puhelin ja sen erikoisuus on laajakulmainen viiden megapikselin etukamera, joka sopii erityisen hyvin selfie-kuvien ottamiseen sekä videopuheluihin. 4G yhteydet takaavat, että laitteessa riittää nopeutta internetin selaamiseen, videoiden katsomiseen ja sosiaalisen median päivittämiseen. Nokia Lumia 730 puhelinta on saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, oranssina ja vihreänä. Nokia Lumia 730 puhelimen näyttö on 4.7 tuuman kokoinen sisältäen 720 x 1280 pikseliä. Laitteessa on siis HD tasoinen näyttö.

    Nokia Lumia 730 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 730 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 730 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 730 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 730 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 730 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 730 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä