Nokia Lumia 630 kuoret

Nokia Lumia 630 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 630 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 630

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 630 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 630 -puhelimessa on valmiiksi asennettuna monia sovelluksia, ja Windows Phone Storesta voit ladata tuhansia lisää. Jopa 128 gigatavuun laajennettavan tallennustilan ansiosta tärkeille sovelluksille, valokuville, musiikille ja muulle sisällölle on runsaasti tilaa. Huippunopean 4G-yhteyden, 4,5 tuuman näytön ja neliydinsuorittimen ansiosta Nokia Lumia 630 toimii nopeasti ja tarjoaa mahtavan käyttökokemuksen 129,5 x 66,7 x 9,2 mm kokoisessa ja 134 gramman painoisessa puhelimessa. Kompaktin kokonsa ansiosta Nokia Lumia 630 puhelin sopii käteen erinomaisesti ja kulkee vaivattomasti esimerkiksi taskunpohjalla. Nokia Lumia 630 on varustettu 6.7 megapikselin takakameralla, jolla saat ikuistettua tärkeät hetket puhelimen 8gb sisäiseen muistiin.

    Nokia Lumia 630 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 630 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 630 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 630 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 630 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 630 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 630 kuoret suojaavat laitet

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä