Lumia 620 Kaiuttimet

Nokia Lumia 620 puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Nokia Lumia 620 puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 620 Kaiuttimet

Nokia Lumia 620 on ollut myynnissä vuodesta 2013 asti ja se on pienikokoinen älypuhelin (vain 115 x 61 x 11 mm ulkoisilta mitoiltaan ja 127 g painoltaan). Nokia Lumia 620 puhelimessa on 3,8 tuuman kosketusnäyttö ja 1,0 GHz Snapdragon S4 tuplaydinsuoritin pyörittää esim. 5 megapikselin kameraa ja led-salamaa ongelmitta. Nokia Lumia 620 puhelimen näyttö sisältää 480 x 800 pikseliä, josta voi selata internettiä, videoita, sosiaalista mediaa tai käyttää monipuolisia sovelluksia eli appeja. Laitteen sisäistä 8 gigatavun suuruista muistia voidaan laajentaa helposti erillisillä muistikorteilla, aina 64 gigatavuun saakka. Nokia Lumia 620 laitteesta on useita värivaihtoehtoja.

Nokia Lumia 620 langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Nokia Lumia 620 omistajalle. Ota Nokia Lumia 620 yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Nokia Lumia 620 puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Nokia Lumia 620 puhelimestasi.

Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Nokia Lumia 620 puhelimesta. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Nokia Lumia 620 puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piuhan kanssa, joten saat sen kätevästi yhdistettyä myös laitteisiin, jossa bluetoothia ei ole. Jotta langattoman bluet

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä