Lumia 620

Nokia Lumia 620 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 620 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 620

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 620 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 620 on ollut myynnissä vuodesta 2013 asti ja se on pienikokoinen älypuhelin (vain 115 x 61 x 11 mm ulkoisilta mitoiltaan ja 127 g painoltaan). Nokia Lumia 620 puhelimessa on 3,8 tuuman kosketusnäyttö ja 1,0 GHz Snapdragon S4 tuplaydinsuoritin pyörittää esim. 5 megapikselin kameraa ja led-salamaa ongelmitta. Nokia Lumia 620 puhelimen näyttö sisältää 480 x 800 pikseliä, josta voi selata internettiä, videoita, sosiaalista mediaa tai käyttää monipuolisia sovelluksia eli appeja. Laitteen sisäistä 8 gigatavun suuruista muistia voidaan laajentaa helposti erillisillä muistikorteilla, aina 64 gigatavuun saakka. Nokia Lumia 620 laitteesta on useita värivaihtoehtoja.

    Nokia Lumia 620 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 620 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 620 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 620 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 620 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 620 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 620 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi my&ou

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä