Lumia 535

Nokia Lumia 535 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 535 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 535

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 535 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 535 on Microsoft Mobilen valmistama älypuhelin. Se oli ensimmäinen Microsoftin julkistama Lumia-puhelin, jossa oli luovuttu Nokia-brändistä. Microsoft Lumia 535 on ulkoisilta mitoiltaan 140,2 x 72,4 x 8,8 mm ja se painaa 146 grammaa. 5,0 tuuman näyttö takaa, että näet näytöstä kaiken tarvittavan. Näytössä on 540 x 960 pikseliä sekä 16 miljoonaa väriä. Microsoft Lumia 535 puhelimen 5 megapikselin kameralla on mahdollista ottaa hyviä otoksia, jotka voi tallentaa laitteen sisäiseen 8 gb suuruiseen muistiin. Jos muist loppuu kesken, se on helppo laajentaa erillisellä MicroSD muistikortilla. Microsoft Lumia 535 on saatavilla monissa eri väreissä.

    Nokia Lumia 535 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 535 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 535 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 535 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 535 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 535 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 535 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi my&oum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä