Lumia 530 Urheilu & Ulkoilu

Nokia Lumia 530 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 530 Urheilu ja Ulkoilu

Nokia Lumia 530 on 4,0 tuuman näytöllä varustettu pienikokoinen älypuhelin (119,7 x 62,3 x 11,7mm; 129g). Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita, että ominaisuuksista olisi tingitty, vaan siitä löytyy samat tärkeät ominaisuudet kuin isommistakin malleista. Nokia Lumia 530 puhelin on julkaistu heinäkuussa 2014 ja sitä on valmistettu vihreänä, oranssina, valkoisena ja mustana. Nokia Lumia 530 puhelimella voi ottaa kuvia sen 5 megapikselin pääkameralla, mutta etukameraa siinä ei ole. Kuvat tallentuvat mukavasti 4 gb suuruiseen sisäiseen muistiin, mutta mikäli se tuntuu loppuvan kesken, on Nokia Lumia 530 puhelimeen mahdollista asettaa erillinen MicroSD muistikortti, joka moninkertaistaa tallennustilan.

Nokia Lumia 530 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Nokia Lumia 530 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Nokia Lumia 530 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Nokia Lumia 530 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Nokia Lumia 530 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Nokia Lumia 530 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Nokia Lumia 530 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska pu

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä