Lumia 530 Suojakuoret

Nokia Lumia 530 suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Nokia Lumia 530 puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 530 Suojakuoret

    Nokia Lumia 530 on 4,0 tuuman näytöllä varustettu pienikokoinen älypuhelin (119,7 x 62,3 x 11,7mm; 129g). Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita, että ominaisuuksista olisi tingitty, vaan siitä löytyy samat tärkeät ominaisuudet kuin isommistakin malleista. Nokia Lumia 530 puhelin on julkaistu heinäkuussa 2014 ja sitä on valmistettu vihreänä, oranssina, valkoisena ja mustana. Nokia Lumia 530 puhelimella voi ottaa kuvia sen 5 megapikselin pääkameralla, mutta etukameraa siinä ei ole. Kuvat tallentuvat mukavasti 4 gb suuruiseen sisäiseen muistiin, mutta mikäli se tuntuu loppuvan kesken, on Nokia Lumia 530 puhelimeen mahdollista asettaa erillinen MicroSD muistikortti, joka moninkertaistaa tallennustilan.

    Nokia Lumia 530 suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 530 suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 530 suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 530 suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Nokia Lumia 530 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Nokia Lumia 530 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 530 suojakuor

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä