Lumia 530 Näytönsuojat

Nokia Lumia 530 näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Nokia Lumia 530 näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 530 Näytönsuojat

    Nokia Lumia 530 on 4,0 tuuman näytöllä varustettu pienikokoinen älypuhelin (119,7 x 62,3 x 11,7mm; 129g). Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita, että ominaisuuksista olisi tingitty, vaan siitä löytyy samat tärkeät ominaisuudet kuin isommistakin malleista. Nokia Lumia 530 puhelin on julkaistu heinäkuussa 2014 ja sitä on valmistettu vihreänä, oranssina, valkoisena ja mustana. Nokia Lumia 530 puhelimella voi ottaa kuvia sen 5 megapikselin pääkameralla, mutta etukameraa siinä ei ole. Kuvat tallentuvat mukavasti 4 gb suuruiseen sisäiseen muistiin, mutta mikäli se tuntuu loppuvan kesken, on Nokia Lumia 530 puhelimeen mahdollista asettaa erillinen MicroSD muistikortti, joka moninkertaistaa tallennustilan.

    Nokia Lumia 530 näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Nokia Lumia 530 näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Nokia Lumia 530 puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Nokia Lumia 530 näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Nokia Lumia 530 näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Nokia Lumia 530 näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Nokia Lumia 530 näytön päälle on helppoa ja onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, sillä hyvin puhdiste

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä