Lumia 530 Lompakkokotelot

Nokia Lumia 530 lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta Nokia Lumia 530 puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 530 Lompakko Suojakotelot

    Nokia Lumia 530 on 4,0 tuuman näytöllä varustettu pienikokoinen älypuhelin (119,7 x 62,3 x 11,7mm; 129g). Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita, että ominaisuuksista olisi tingitty, vaan siitä löytyy samat tärkeät ominaisuudet kuin isommistakin malleista. Nokia Lumia 530 puhelin on julkaistu heinäkuussa 2014 ja sitä on valmistettu vihreänä, oranssina, valkoisena ja mustana. Nokia Lumia 530 puhelimella voi ottaa kuvia sen 5 megapikselin pääkameralla, mutta etukameraa siinä ei ole. Kuvat tallentuvat mukavasti 4 gb suuruiseen sisäiseen muistiin, mutta mikäli se tuntuu loppuvan kesken, on Nokia Lumia 530 puhelimeen mahdollista asettaa erillinen MicroSD muistikortti, joka moninkertaistaa tallennustilan.

    Nokia Lumia 530 lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 530 lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 530 lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. Nokia Lumia 530 kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat Nokia Lumia 530 puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Nokia Lumia 530 on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhelinta tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Nokia Lumia 530 puhelimen heikoin kohta, joten lompakko suojakotelot antavat sille erinomaisen suojan etenkin yhdessä suojalasi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä