Lumia 530

Nokia Lumia 530 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 530 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 530

Lue lisää

Nokia Lumia 530 Puhelimen Kuoret

Nokia Lumia 530 on 4,0 tuuman näytöllä varustettu pienikokoinen älypuhelin (119,7 x 62,3 x 11,7mm; 129g). Kompakti koko ei kuitenkaan tarkoita, että ominaisuuksista olisi tingitty, vaan siitä löytyy samat tärkeät ominaisuudet kuin isommistakin malleista. Nokia Lumia 530 puhelin on julkaistu heinäkuussa 2014 ja sitä on valmistettu vihreänä, oranssina, valkoisena ja mustana. Nokia Lumia 530 puhelimella voi ottaa kuvia sen 5 megapikselin pääkameralla, mutta etukameraa siinä ei ole. Kuvat tallentuvat mukavasti 4 gb suuruiseen sisäiseen muistiin, mutta mikäli se tuntuu loppuvan kesken, on Nokia Lumia 530 puhelimeen mahdollista asettaa erillinen MicroSD muistikortti, joka moninkertaistaa tallennustilan.

Nokia Lumia 530 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 530 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 530 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 530 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 530 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 530 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 530 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lis

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä