Nokia Lumia 520 kuoret

Nokia Lumia 520 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 520 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 520

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 520 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 520 puhelin on julkaistu kevättalvella 2013 ja se on ollut Suomessa myynnissä saman vuoden heinäkuusta saakka. Pienikokoinen (119,9 x 64 x 9,9mm ja 124g) Nokia Lumia 520 puhelin mahtuu helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Laitteessa on siis älypuhelimen ominaisuudet erittäin kompaktissa paketissa, mikä takaa sen sopivuuden monenlaisille käyttäjille. Nokia Lumia 520 puhelimessa on 5 megapikselin kamera, jolla voi kuvata helposti hyviä kuvia, jotka tallentuvat laitteen sisäiseen 8 gb muistiin. Mikäli muisti tuntuu liian pieneltä, voi sitä kasvattaa jopa 64gb kokoisella MicroSD muistikortilla. Nokia Lumia 520 sisältää ainoastaan takakameran, eikä ollenkaan etukameraa.

    Nokia Lumia 520 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 520 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 520 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 520 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 520 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 520 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Nokia Lumia 520 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös lik

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä