Lumia 1020 Urheilu & Ulkoilu

Nokia Lumia 1020 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 1020 Urheilu ja Ulkoilu

Nokia Lumia 1020 -puhelimen kameralla otat valokuvia ja videoita, joiden rinnalla muut älypuhelimet kalpenevat. Laitteessa on 41 megapikselin kamerakenno, PureView-teknologia, optinen kuvanvakautus ja uskomattoman tarkka zoomaus. Nokia Lumia 1020 -puhelimen Nokia Pro Cam -sovelluksella voit ottaa supertarkkoja kuvia, joita voit zoomata jälkeenpäin. Voit sitten kiertää, kehystää, rajata ja jakaa uusia kuvia niin monta kertaa, kun haluat. Nokia Lumia 1020 on ulkoisilta mitoiltaan 130,4 x 71,4 x 10,4 mm ja painoltaan 158 grammaa, jotka sisältävät 4.5 tuuman näytön 768 x 1280 pikselin tarkkuudella. Nokia Lumia 1020 puhelinta on saatavilla mustana, valkoisena, keltaisena ja jopa punaisena.

Nokia Lumia 1020 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Nokia Lumia 1020 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Nokia Lumia 1020 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Nokia Lumia 1020 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Nokia Lumia 1020 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Nokia Lumia 1020 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Nokia Lumia 1020 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörä&a

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä