Motorola One Hyper Kuoret

Motorola One Hyper on ehdottomasti oikeaoppisen suojauksen arvoinen puhelin. Suojauksen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa tai kallista, jotta laitteesi säilyisi ehjänä mahdollisimman kauan. Kaiken mitä tarvitset löydät meidän valikoimastamme, sillä Motorola One Hyper suojakuoret ja panssarilasit on tehty kestämään, mutta olemme pyrkineet myös samalla tuomaan kuoriin mukaan omanlaista tyylikkyyttä ja erityisesti värikkyyttä. Niin lompakko suojakoteloita kuin myös perinteisiä suojakuoria on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten valinnanvaraa riittää! Meidän kauttamme Motorola One Hyper tuotteet ovat aina helposti saatavilla ja kun tilaat meiltä, niin saat aina ilmaisen toimituksen & palautuksen, supernopean toimituksen, sekä vielä mitä mukavinta ja asiansa osaavaa asiakaspalvelua. Lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

One Hyper

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola One Hyper on vakuuttava älypuhelin

    Lenovon omistama Motorola on viime aikoina tuonut markkinoille useita One-sarjan puhelimia käytännössä puhtaalla Androidilla ja erittäin kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Jokaisella sarjalaisella on ollut oma jipponsa, ja One Hyperilla se on peräti 45 watin -pikalataus, joka täyttää akun erittäin nopeasti. Motorola One Hyper:ssa on myös nouseva etukamera, joka on mielenkiintoinen lisäys tämän hintaluokan puhelimissa. Nouseva etukamera tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia, mutta onneksi meidän suojakuoremme ovat suunniteltu toimimaan myös tämän hieman erikoisemman, mutta nykyaikaisen kameran kanssa. Suojakuoret jättävät kaikki liittimien, kuulokkeiden ja näppäimien kohdat helposti käytettäväksi, joten kuoria ei tarvitse koskaan ottaa erikseen pois. 

    Motorola One Hyper kuorien kaveriksi panssarilasi

    Suojakuorien paras kaveri on tunnetusti panssarilasi, ja ihan syystä. Panssarilasi suojaa puhelimen tärkeintä aluetta eli näyttöä ottamalla iskut ja kolhut vastaan. Panssarilasi on siis todella edullinen vakuutus uudelle ja kallisarvoiselle Motorola One Hyper puhelimellesi. Panssarilasit ovat todella helppoja asentaa, kiitos staattisen kiinnityksen ja ne pysyvät paikallaan pitkään. Lasit ovat myös täysin läpinäkyviä, sekä niissä on samanlainen tuntuma kuin itse näytössä ja ne sopivat Motorola One Hyper suojakuorien kanssa täydellisesti. Valitsitpa sitten lompakko mallisen suojakotelon tai perinteisen rungon peittävän suojakuoren, niin lasi sopii molempien kanssa kuin nenä päähän.

    Lisätarvikkeista on moneksi

    Jos panssarilasi on Motorola One Hyper suojakuorien paras kaveri, niin PopSocketsit ovat si

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä