Moto Z Play Varavirta

Motorola Moto Z Play varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Motorola Moto Z Play puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Motorola Moto Z Play suojakuoret

Motorola Moto Z Play puhelimessa on todella kestävä akku; tämä puhelin jaksaa normaalikäytössä yli kaksi päivää ilman latausta. Voit siis huoletta hoidella asioita, somettaa tai katsella vaikka videoita erittäin hyvältä 5,5 tuuman Full HD näytöltä samalla, kun vauhdikas suoritin varmistaa sujuvan käyttökokemuksen. Motorola Moto Z Play puhelimessa on 16 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera selfieitä varten. Ulkoisilta mitoiltaan Motorola Moto Z Play on 156.4 x 76.4 x 7 mm ja painoltaan 165g. Motorola Moto Z Play on upea puhelin, jonka Android käyttöjärjestelmä takaa todella laajan sovellustarjonnan, joka on jokaisen mieleen.

Kun Motorola Moto Z Play puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Motorola Moto Z Play varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Motorola Moto Z Play puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Motorola Moto Z Play latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Motorola Moto Z Play varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Motorola Moto Z Play varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Motorola Moto Z Play puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerr

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä