Moto Z Play Muut Tarvikkeet

Motorola Moto Z Play muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Motorola Moto Z Play puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Motorola Moto Z Play suojakuoret

Motorola Moto Z Play puhelimessa on todella kestävä akku; tämä puhelin jaksaa normaalikäytössä yli kaksi päivää ilman latausta. Voit siis huoletta hoidella asioita, somettaa tai katsella vaikka videoita erittäin hyvältä 5,5 tuuman Full HD näytöltä samalla, kun vauhdikas suoritin varmistaa sujuvan käyttökokemuksen. Motorola Moto Z Play puhelimessa on 16 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera selfieitä varten. Ulkoisilta mitoiltaan Motorola Moto Z Play on 156.4 x 76.4 x 7 mm ja painoltaan 165g. Motorola Moto Z Play on upea puhelin, jonka Android käyttöjärjestelmä takaa todella laajan sovellustarjonnan, joka on jokaisen mieleen.

Motorola Moto Z Play muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Motorola Moto Z Play puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Motorola Moto Z Play kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Motorola Moto Z Play puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Motorola Moto Z Play latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Motorola Moto Z Play puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Motorola Moto Z Play vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Motorola Moto Z Play nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes vä

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä