Moto Z Play Johdot, Kaapelit ja Laturit

Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Motorola Moto Z Play puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Motorola Moto Z Play suojakuoret

Motorola Moto Z Play puhelimessa on todella kestävä akku; tämä puhelin jaksaa normaalikäytössä yli kaksi päivää ilman latausta. Voit siis huoletta hoidella asioita, somettaa tai katsella vaikka videoita erittäin hyvältä 5,5 tuuman Full HD näytöltä samalla, kun vauhdikas suoritin varmistaa sujuvan käyttökokemuksen. Motorola Moto Z Play puhelimessa on 16 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera selfieitä varten. Ulkoisilta mitoiltaan Motorola Moto Z Play on 156.4 x 76.4 x 7 mm ja painoltaan 165g. Motorola Moto Z Play on upea puhelin, jonka Android käyttöjärjestelmä takaa todella laajan sovellustarjonnan, joka on jokaisen mieleen.

Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Motorola Moto Z Play yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Motorola Moto Z Play Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suo

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä