Moto X Style Näytönsuojat

Motorola Moto X Style näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Motorola Moto X Style näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto X Style Näytönsuojat

    Motorola Moto X Style on upeasti muotoiltu älypuhelin suorituskykyisellä tekniikalla. Videot, valokuvat ja pelit heräävät eloon tarkalla 5,7" HD-näytöllä. Kirkkaat kuvat 21 megapikselin kameralla. Selfiet 5 megapikselin etukameralla. LED-salaman avulla otat kuvia myös heikosti valaistuissa tiloissa. Videokuvauksen suoritat 4K- tai 1080p -tilassa. Moto X Stylen tehokas prosessori jaksaa pyörittää sovelluksia erinomaisen ripeästi. Vettä hylkivä rakenne (IP52-sertifioitu) antaa anteeksi pienet vesipisarat. Tallennustilaa Moto X Style pitää sisällään valmiiksi 32 Gt verran ja tallennustilaa kasvatat nopeasti microSDHC-muistikortilla jopa 128 Gt. Motorola Moto X Style on 153,9 x 76,2 x 11,1 mm (179g) ulkoisilta mitoiltaan, eli täysverinen laite median selailuun.

    Motorola Moto X Style näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Android käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Motorola Moto X Style näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Motorola Moto X Style puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Motorola Moto X Style näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Motorola Moto X Style näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Motorola Moto X Style näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Motorola Moto X Style

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä