Moto X Play

Motorola Moto X Play kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Motorola Moto X Play puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Moto X Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto X Play Puhelimen Kuoret

    Motorola Moto X Play on kätevä (148 x 75 x 10,9; 169g) älypuhelin arjen kiireisiin. Puhelimen akku kestää jopa yli vuorokauden ja tehokas kahdeksanytiminen suoritin varmistaa sujuvan käytön ja liikkumisen eri sovellusten välillä. Motorola Moto X Play puhelimen kirkkaalta ja terävältä 5,5 tuuman Full HD -näytöltä kuvien, esitysten ja videoiden katselu on mukavaa. Motorola Moto X Play 21 megapikselin kameralla tallennat tärkeät tilanteet laadukkaasti ja nopeasti. Puhelimessa on myös 5 megapikselin etukamera. Motorola Moto X Play ei säikähdä sateisempaakaan ilmaa puhelimen vettä hylkivän rakenteen ansioista, joten se on oiva kaveri esimerkiksi lenkkeilyyn tai muuhun ulkoiluun.

    Motorola Moto X Play kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Motorola Moto X Play kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Motorola Moto X Play kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Motorola Moto X Play kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Motorola Moto X Play puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Motorola Moto X Play puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Motorola Moto X Play kuoret suojaav

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä