Moto X Force

Motorola Moto X Force kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Motorola Moto X Force puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Moto X Force

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto X Force Puhelimen Kuoret

    Motorolan Moto X Force on tehty kestämään. Viidestä eri kerroksesta rakennettu 5,4 tuuman näyttö kestää elämän kolhut ehjänä. Motorola X Force puhelimessa on näytölle 4 vuoden takuuaika. Myös akunkesto on melkoisen suuri, jopa 48 tuntia. Kiireisen apu on TurboPower-lataus, jolla saat 13 tunnin akkukeston vain 15 minuutin pikalatauksella. Motorola X Forcen pääkamerana on 21 megapikselin huippukamera, jolla saat napattua sillä kirkkaasti talteen elämäsi tärkeät hetket. Hyvännäköiset selfiet taas onnistuvat 5 megapikselin etukameralla. Motorola Moto X Force on kooltaan 149,8 x 78 x 7,6 mm ja 169g painoinen laite, jolla pystyy käyttämään loistavasti älyominaisuuksia.

    Motorola Moto X Force kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Motorola Moto X Force kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Motorola Moto X Force kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Motorola Moto X Force kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Motorola Moto X Force puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Motorola Moto X Force puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Moto

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä