Motorola Moto G7 Plus kuoret

Motorola Moto G7 Plus kuoret ja suojat löydät nyt suoraan netistä! Valikoimissamme löydät yleisimmät suojat puhelimesi suojaamiseen, sillä myös Motorola Moto G7 Plus puhelimesi tarvitsee suojakuoret. Puhelimessa on suuri 6,2” tuuman näyttö, joka tarvitsee turvaa arkisia kolhuja vastaan. Puhelimessa on alumiininen runko, joka naarmuuntuu ja kärsii kolhuista melko helposti, jonka vuoksi suojaaminen on entistä tärkeämpää. Valikoimistamme voit valita ensiksi haluatko läpällisen lompakkokotelon vaiko pelkän taustakuoren, sekä että haluatko suojaksi Motorola Moto G7 Plus kuorien lisäksi myös näytön panssarilasin tai muoviset suojakalvot. Tervetuloa siis hankkimaan omat Motorola Moto G7 Plus suojat sinunkin puhelimellesi helposti ja kätevästi! Meiltä saat aina nopean toimituksen suoraan postilaatikkoosi!

Moto G7 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Miksi Motorola Moto G7 Plus kuorien hankkiminen on järkevää? 

    Puhelinta käytetään koko ajan ja kaikkialla. Puhelimesi kulkee sinulla mukana mökillä, lomalla, reissuissa sekä ihan arkena kaikkialla muuallakin ja siksi Motorola Moto G7 Plus kuoret ovat entistä tärkeämpi tarvike arkea vastaan. Herkin osa puhelimessa on tietysti näyttö, joka rikkoutuessaan tarkoittaa joko uuden puhelimen ostoa tai huoltoreissua, joka yleensä maksaa monta sataa euroa. Meiltä Mobiilitukusta löydät Motorola Moto G7 Plus suojakuoret edullisimmillaan noin 10€ hinnalla, joka jo parantaa puhelimen suojausta merkittävästi. Siksi Motorola Moto G7 Plus kuoret ovat ikään kuin halpa vakuutus puhelimelle odottamattomia tilanteita vastaan.

    Mitä lisätarvikkeita Motorola Moto G7 Plus kuorien kanssa voi käyttää?

    Motorola Moto G7 Plus kuoret voit yhdistää useisiin eri käteviin lisätarvikkeisiin. Suosituimmat lisätarvikkeet, jotka helpottavat käyttöäsi, ovat monenlaiset eri puhelinpidikkeet, kuten vaikkapa supersuositus PopSocket pidikkeet. Puhelipidikkeen voit kiinnittää Motorola Moto G7 Plus kuorien takaosaan ja se helpottaa puhelimen pitämistä kädessä. Useille meistä on voinut käydä niin, että kun puhelinta pitää vaikkapa sängyssä illalla makoillessaan pään päällä, että puhelin luiskahtaa käsistä ja puhelin laskeutuu suoraan naamalle. Puhelinpidikkeen avulla Motorola Moto G7 Plus kuoret ja puhelin pysyy paremmin käsissä ja käyttö on mukava.

    Muita lisätarvikkeita, joita voit Motorola Moto G7 Plus kuoriin yhdistää on vaikkapa näppärä korttitasku. Jos haluat pitää puhelimen mahdollisimman ohuena ja huomaamattomana, mutta samaan aikaan haluat kuljettaa mukana kortteja ja seteleitä, sen sijaan että hankkisit perinteisen lompakkokotelon, voit yhdistää Motorola Moto G7 Plus kuoriin takaosaan kiinnitettävän korttitaskun, jossa kortit ja taitetut setelit kulkevat enemmän kuin kät

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä