Motorola Moto G Pro Kuoret

Motorola Moto G Pro on niin mielenkiintoinen uutuus, että sen suojaaminen on supertärkeää. Meidän suojakuorilla ja panssarilaseilla saat täydellisen suojan puhelimellesi arjen kolhuja ja iskuja vastaan. Suojakuorilla saat myös tuunattua Motorola Moto G Pro puhelimestasi juuri sinun näköisesi lukuisten värien ja kuvioiden avulla. Suojakuorien lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia lisätarvikkeita, joista on oikeasti hyötyä ihan jokapäiväisessä elämässä. Ehkäpä tarvitset pidempää ja kestävämpää kaapelia? Tai autotelinettä, joka lataa samalla puhelintasi? Ei huolta, meiltä näitä kaikkia löytyy! Mikäli et jotain löydä tai sinulla heräsi kysyttävää, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on aina valmis auttamaan sinua! Meiltä saat Motorola Moto G Pro tuotteille supernopean toimituksen. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G Pro on mielenkiintoinen uutuus

    Mielenkiintoisen uutuuspuhelimesta tekee stylus-kynä, joka on integroituna laitteen sisälle. Stylus-kynää varten Motorola on kehittänyt muutaman lisäominaisuuden. Esimerkiksi kynän irrottaessa laitteesta aukeaa automaattisesti pikavalikko, josta pääsee helposti käsiksi muutamiin ominaisuuksiin. Lisäksi laite on varusteltuna Moto Note -sovelluksella, johon voidaan kirjoittaa muistiinpanoja kynän avulla. Suojakuoria valmistettaessa on kuitenkin otettu huomioon Motorola Moto G Pro:n stylus-kynä, joten siitä sinun ei tarvitse murehtia. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä, joten perinteisempää lovea puhelimessa ei enää nähdä. Näissä uutuus puhelimissa on panostettu ulkonäköön, mutta usein pinta on todella liukas. Ihan jo tämän takia kannattaa hankkia suojakuoret, jotta puhelin pysyy paremmin kädessä. 

    Suosituimmat kuoret Motorola Moto G Pro:lle

    Yksi meidän suosituimmista tuotteista on ehdottomasti Ultraohut suojakuori. Se on täysin läpinäkyvä, joten Motorola Moto G Pro:n näyttävä design säilyy näkyvissä. Ultraohut suojakuori on myös nimensä mukaan todella ohut, joten puhelimesi säilyy ihanan virtaviivaisena ja ohuena, mutta silti hyvin suojattuna.

    Suojakuorien lisäksi toinen erittäin suosittu tuote on meidän lompakko suojakotelot, joita löytyy useissa upeissa väreissä. Suojakotelo on mitä mainioin valinta, jos arvostat käytettävyyttä ja tehokasta suojaa. Kotelossa on paikka useammalle kortille, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Myös kansiläppä on kätevä, sillä se suojaa Motorola Moto G Pro puhelimesi näyttö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä