Moto G 3rd Ed Kaiuttimet

Motorola Moto G 3rd Ed puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Motorola Moto G 3rd Ed puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Motorola Moto G 3rd Ed Kaiuttimet

Motorola Moto G 3rd Ed on älypuhelin, joka sopii vedenpitävän rakenteensa vuoksi myös haasteellisimmissa olosuhteissa työskentelyyn. Laitteella on IPX7-sertifioitu vesitiiviys. Pitkäkestoinen akku varmistaa, että voit käyttää Motorola Moto G 3rd Ed älypuhelinta päivän mittaan ilman pelkoa akun loppumisesta. Puhelimessa on 5 tuuman 720 x 1280 pikselin HD-näyttö, joka toistaa värit kirkkaasti ja eläväisesti. Motorola Moto G 3rd on 142,1 x 72,4 x 11,6 kokoinen puhelin, jossa on 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Kuvaat siis kaikki tärkeät hetket hyvällä kuvanlaadulla ja sosiaalisen median selfiet vaivattomasti. Motorola Moto G 3rd Ed on julkaistu vuoden 2015 kesällä.

Motorola Moto G 3rd Ed langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Motorola Moto G 3rd Ed omistajalle. Ota Motorola Moto G 3rd Ed yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Motorola Moto G 3rd Ed puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Motorola Moto G 3rd Ed puhelimestasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Motorola Moto G 3rd Ed puhelimesta. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Motorola Moto G 3rd Ed puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piuhan kanssa, joten saat sen kätevästi yhdistett

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä