Moto E5 Plus Muut Tarvikkeet

Motorola Moto E5 Plus lisätarvikkeet varmistavat, että saat laitteestasi kaiken ilon irti mahdollisimman helposti. Ne helpottavat arkeasi ja valikoimastamme löydätkin kaikki tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet puhelimellesi. Muistikortilla varmistat, että Motorola Moto E5 Plus laitteestasi ei lopu tila kuvia ottaessa ja sovelluksia ladatessasi. PopSockets puhelinpidikkeellä saat loistavan otteen suuresta 6 tuuman näytöllä varustetusta laitteestasi. Lisäksi PopSockets viimeistelee laitteesi ulkonäön juuri haluamallasi kuosilla tai värillä. Näytön mikrokuituliinalla puhdistat Motorola Moto E5 Plus näytön naarmuttamatta vai vahingoittamatta näyttöä. Nämä ja kaikki muut Motorola Moto E5 Plus lisätarvikkeet toimitamme kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella toimituksella! Mobiilitukun poppoo toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille!

Lue lisää

Motorola Moto E5 Plus laitteesta loistava ote PopSocketsilla

Motorola Moto E5 Plus on kooltaan suurehko puhelin ja pienemmät kädet omistaville puhelin saattaa olla suuri käsiin. Jotta puhelin pysyy hyvin käsissä, niin siihen voi asentaa otetta parantavan pidikkeen. Puhelin pidikkeistä ehdottomasti tunnetuin ja suosituin on PopSockets, joka asetetaan puhelimen taakse kiinni ja se antaa sinulle loistavan otteen puhelimestasi. Otteen parantamisen lisäksi PopSockets helpottaa selfieiden ja kuvien ottamista ja se toimii tukijalkana, joten videoiden katselu ja selaimen selailu sujuvat loistavassa asennossa. Monipuolisten käyttöominaisuuksiensa lisäksi PopSockets viimeistelee Motorola Moto E5 Plus laitteesi ulkonäön, sillä PopSocketseja löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa.

Motorola Moto E5 Plus PopSocketsien lisäksi löydät valikoimastamme vastaavia tuotteita, kuten otenauhoja ja oterenkaita. Otenauha asetetaan myös puhelimen taakse ja se antaa loistavan otteen puhelimeen. Motorola Moto E5 Plus oterengas toimii samalla tavalla kuin otenauha ja sen saa asetettua katselutelineeksi.

Motorola Moto E5 Plus laitteella kuvaamiseen uusia kuvakulmia ja valoja selfiekansalle 

Jos tykkäät ottaa kuvia Motorola Moto E5 Plus laitteellasi, niin uutta kuvakulmaa kuviisi saat helposti linssisetillä. Linssisetistä löytyy kolme eri linssiä: fisheye-, laajakulma- ja makrolinssit. Fisheye linssillä luot upean ja hauskan kalansilmä efektin kuvaten 180° kuvakulman. Laajakulma linssi puolestaan kuvaa 155° panoraamakuvia, jolloin kuviin mahtuu huomattavasti enemmän. Makrolinssillä taas kuvaat loistavia lähikuvia esimerkiksi kukista ja hyönteisistä. Motorola Moto E5 Plus linssisetti onkin loistava ja hauska lisävaruste.

Selfiekansalle, eli ihmisille jotka tykkäävät ottaa itsestään kuvia löytyy Motorola Moto E5 Plus puhelimeen kiinnitettävä kuvausvalo, joka varmistaa loistavan valon selfieissä.

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä