Moto E4 Plus Autoilutarvikkeet

Lenovo Moto E4 Plus autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Lenovo Moto E4 Plus autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lue lisää

Lenovo Moto E4 Plus autoilutarvikkeet

Lenovo Moto E4 Plus autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Lenovo Moto E4 Plus puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Lenovo Moto E4 Plus puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Lenovo Moto E4 Plus puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Lenovo Moto E4 Plus puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Lenovo Moto E4 Plus autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Lenovo Moto E4 Plus puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Lenovo Moto E4 Plus autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne sopivat kaikkiin autoihin. Valitse itsellesi johdollinen laturi tai pelkkä latauspistoke. Lenovo Moto E4 Plus autolaturit on varustettu oikealla liitännällä, jotta saat puhelimesi helposti ladattua. Joissain Lenovo Moto E4 Plus autolatureissa on kaksi usb kaapelipaikkaa, joilla lataat kaksi laitetta samalla kertaa.

Bluetooth handsfree kuuloke on kätevä ja suorastaan välttämätön autoilutarvike jokaiselle Lenovo Moto E4 Plus omistajalle, joka enemmänkin autoilee. Handsfree bluetooth kuulokkeet yhdistetään Lenovo Moto E4 Plus puhelimeen langattomasti bluetoothilla, minkä

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä