Moto E4 Plus

Motorola Moto E4 Plus kuoret ovat elinehto, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne istuvat 5.5” näytöllä varustetun laitteesi päälle täydellisesti suojaten sitä iskuja, kolhuja ja likaa vastaan. Motorola Moto E4 Plus kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja särmikkään näköisen samalla kun suojaavat laitettasi. Motorola Moto E4 Plus kuoria valitessasi kannattaa miettiä minkälainen vaihtoehto sopii käyttöösi parhaiten, joten valitse sinulle sopivin vaihtoehto materiaalin, mallin ja värin suhteen. Mieti myös haluatko lompakkomallisen suojan, jonka läppä suojaa laitteesi näyttöä vai tykkäätkö enemmän puhelimen taustan suojaavasta taustakuoresta. Oli valintasi mikä tahansa niin suosittelemme suojaukseen yhdistettäväksi Motorola Moto E4 Plus näytön panssarilasin ja laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Tervetuloa ostoksille!

Moto E4 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto E4 Plus kuoret – Muutamalla klikkauksella kuoret suoraan kotiisi

    Istuessasi työmatkalla huomaat, että Motorola Moto E4 Plus laitteesi kuoret ovat jo aikansa eläneet. Mietit, että uudet pitäisi ostaa, mutta kivijalkakaupoissa ravaaminen on työlästä, sillä mallit päivittyvät tiheään tahtiin eikä kuoria ole helppo löytää. Bussissa istuessasi olet vain muutaman klikkauksen päässä uusien kuorien tilaamisesta, sillä valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Motorola Moto E4 Plus kuoria ja tilaus on muutamalla klikkauksella jo käytännössä tehty. Enää ei tarvitse kuin odotella postiluukun kolahdusta, sillä toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ilman erillisiä toimituskuluja! 

    Motorola Moto E4 Plus kuoret – Panssarilasi on ehdoton lisävaruste

    Motorola Moto E4 Plus on syytä suojata siinä missä muutkin älypuhelimet. Jo edulliseen hintaan löydät valikoimastamme suojakuoria, jotka suojaavat laitteesi. Kuorilla varustettuna Motorola Moto E4 Plus laitteesi on jo hieman paremmassa suojassa, mutta mitenkäs laitteen näyttö? Nykyajan älypuhelimet ovat varusteltu suurella näytöllä, joka on suojaamattomana altis pudotuksille ja iskuille. Hintaan 14,95€ valikoimastamme löytyy näytön panssarilasi, joka suojaa Motorola Moto E4 Plus laitteesi näytön pudotuksissa. Tuntuma panssarilasin kanssa säilyy samanlaisena, kuin puhelimen omalla näytöllä. Lisäksi se on helppo asentaa paikoilleen, ja vaihtaa tarvittaessa. Suosittelemme näytön panssarilasia käytettäväksi kaikkien Motorola Moto E4 Plus kuorien kanssa. Kuorilla ja panssarilasilla on Motorola Moto E4 Plus laitteesi suojattu kauttaaltaan ja valmis arjen kolhuihin! 

    Motorola Moto E4 Plus kuoret – Latausasiat kunt

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä