Lumia 950 XL Suojakuoret

Microsoft Lumia 950 XL suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Microsoft Lumia 950 XL puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 950 XL Suojakuoret

    Mobiilisti työskentely Microsoft Lumia 950 XL:lla on turvallista ja helppoa. Laitteessa on markkinoiden paras tietoturva ja Office-sovellukset helposti käytettävissä miltä laitteelta tahansa. Kahdeksanytiminen suoritin, iso 5,7 tuuman näyttö, suuri akkukapasiteetti sekä pikalataus tekevät tästä Microsoft Lumia 950 XL puhelimesta loistavan työkaverin erittäin vaativaan työkäyttöön. Microsoft Lumia 950 XL:n 20 megapikselin kamerassa on automaattinen liiketarkennus, jonka ansiosta kuvista tulee entistä tarkempia. LED-kolmoissalama ja automaattikuvaus takaavat, että kuvat onnistuvat heikossakin valaistuksessa. Ulkoisilta mitoiltaan Microsoft Lumia 950 XL on 151,9 x 78,4 x 8,1mm ja 165 gramman painoinen, minkä lisäksi laitteesta löytyy käyttäjän silmistä tunnistava verkkokalvoskanneri.

    Microsoft Lumia 950 XL suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 950 XL suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 950 XL suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 950 XL suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Microsoft Lumia 950 XL puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Microsoft Lumia 950 XL puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin ke

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä