Lumia 950 XL Näytönsuojat

Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 950 XL Näytönsuojat

    Mobiilisti työskentely Microsoft Lumia 950 XL:lla on turvallista ja helppoa. Laitteessa on markkinoiden paras tietoturva ja Office-sovellukset helposti käytettävissä miltä laitteelta tahansa. Kahdeksanytiminen suoritin, iso 5,7 tuuman näyttö, suuri akkukapasiteetti sekä pikalataus tekevät tästä Microsoft Lumia 950 XL puhelimesta loistavan työkaverin erittäin vaativaan työkäyttöön. Microsoft Lumia 950 XL:n 20 megapikselin kamerassa on automaattinen liiketarkennus, jonka ansiosta kuvista tulee entistä tarkempia. LED-kolmoissalama ja automaattikuvaus takaavat, että kuvat onnistuvat heikossakin valaistuksessa. Ulkoisilta mitoiltaan Microsoft Lumia 950 XL on 151,9 x 78,4 x 8,1mm ja 165 gramman painoinen, minkä lisäksi laitteesta löytyy käyttäjän silmistä tunnistava verkkokalvoskanneri.

    Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Microsoft Lumia 950 XL puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Microsoft Lumia 950 XL näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä