Microsoft Lumia 950 kuoret

Microsoft Lumia 950 kuoret tuovat paljon hyödyllisiä elementtejä puhelimeesi, mistä tärkein on ehdottomasti suojaavuus. Kun haluat, että Microsoft Lumia 950 puhelimesi pysyy ehjänä ja naarmuuntumattomana mahdollisimman pitkään, tarvitset sen turvaksi kuoret. Suosittelemme miettimään omaan käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuvaa mallia tarkasti. Valitsetko esimerkiksi kansiläpällisen kotelon tai pelkän superohuen suojakuoren laitteesi turvaksi, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi ja toiveistasi. Sulavasti paikoilleen asettuvat Microsoft Lumia 950 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja se onnistuu varmasti keneltä tahansa. Microsoft Lumia 950 kuoret ovat saatavilla useissa trendikkäissä väreissä kuten mustassa, valkoisessa, kirkkaassa, punaisessa tai sinisessä värissä. Toimitamme Microsoft Lumia 950 kuoret ja kaikki muut tarvikkeet nopeasti vain 1-3 arkipäivässä ja toimituskuluja ei ole!

Lumia 950

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 950 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 950 on ensimmäinen älypuhelin, joka tunnistaa omistajansa infrapunakamerateknologialla. Windows Hello-ominaisuuden avulla puhelin avautuu vain katsomalla sitä. Microsoft Lumia 950 puhelimen 20 megapikselin kamerassa on automaattinen liiketarkennus, jonka ansiosta kuvista tulee entistä tarkempia. LED-kolmoissalama ja automaattikuvaus takaavat, että kuvat onnistuvat heikossakin valaistuksessa. Microsoft Lumia 950 puhelin on 145 x 73,2 x 8,2 mm ulkoisilta mitoiltaan (näytön koko 5,2") ja painaa 150 grammaa ja sitä on saatavana mustana sekä valkoisena. Microsoft Lumia 950 puhelimessa on takakameran lisäksi huipputarkka 5 megapikselin etukamera, jolla voit ottaa huippuluokan selfieitä, jotka on helppo jakaa parilla klikkauksella erilaisiin somekanaviin.

    Microsoft Lumia 950 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 950 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 950 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 950 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Microsoft Lumia 950 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Microsoft Lumia 950 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Micr

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä