Lumia 650 Lompakkokotelot

Microsoft Lumia 650 lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta Microsoft Lumia 650 puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 650 Lompakko Suojakotelot

    Microsoft Lumia 650 on Lumia-perheen ohuin ja kevyin puhelin. Tämä Tampereella suunniteltu Microsoft Lumia 650 on ulkoasultaan taidokkaasti viimeistelty ja 5 tuuman teräväpiirtonäyttö toimii myös kirkkaassa valaistuksessa. 8 megapikselin pääkamera on varustettu komponenteilla, joiden ansiosta kuvanlaatu on aina laadukas. Siistit selfiet nappaat Microsoft Lumia 650 puhelimen 5 megapikselin etukameralla, jossa on laajakuvalinssi. Hyvä etukaiutin tekee musiikin kuuntelusta mukavaa. Ulkoisilta mitoiltaa Microsoft Lumia 650 on 142 x 70,9 x 6,9 mm ja painaa vain 122g, joten se kulkee mukanasi vaivattomasti joka paikkaan. Laitteen 16 gb sisäistä muistia voidaan kasvattaa yli 200 gb asti erillisellä muistikortilla.

    Microsoft Lumia 650 lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 650 lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 650 lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. Microsoft Lumia 650 kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat Microsoft Lumia 650 puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Microsoft Lumia 650 on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhelinta tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Microsoft Lumia 650 puhelimen heikoin kohta, joten lompakko suojakotelot antavat sille erinomaisen suojan etenkin yhdes

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä