Microsoft Lumia 650 kuoret

Microsoft Lumia 650 kuoret sopivat jokaisen käyttäjän tarpeisiin paremmin kuin hyvin, koska ne tarjoavat suojaa arkielämän huolimattomuutta vastaan, tyyliä, väriä ja monipuolisia uusia ominaisuuksia puhelimelle. Ensisijaisesti Microsoft Lumia 650 kuoret on tehty pitämään älypuhelimesi turvassa hajoamiselta, minkä lisäksi ne tarjoavat tietenkin myös uusia trendikkäitä tyyli- ja värivaihtoehtoja. Ovathan vakioväriset puhelimet monesti tylsiä katseltavia. Vaihda Microsoft Lumia 650 kuoret hetkessä täysin toisenlaiseksi ja laita myös luurisi sopimaan päällä olevaan vaatekertaasi valitsemalla useista väri- ja materiaalivaihtoehdoista juuri sinun tyyliisi mieluisat kombinaatiot. Ohuus, suurin mahdollinen suojaavuus ja lompakon ominaisuudet ovat kaikista halutuimpia ominaisuuksia, kun hankitaan Microsoft Lumia 650 kuoret. Sekä Microsoft Lumia 650 kuoret, että muut tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivässä perille, eikä toimituskuluja ole minkäänlaisia.

Lumia 650

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 650 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 650 on Lumia-perheen ohuin ja kevyin puhelin. Tämä Tampereella suunniteltu Microsoft Lumia 650 on ulkoasultaan taidokkaasti viimeistelty ja 5 tuuman teräväpiirtonäyttö toimii myös kirkkaassa valaistuksessa. 8 megapikselin pääkamera on varustettu komponenteilla, joiden ansiosta kuvanlaatu on aina laadukas. Siistit selfiet nappaat Microsoft Lumia 650 puhelimen 5 megapikselin etukameralla, jossa on laajakuvalinssi. Hyvä etukaiutin tekee musiikin kuuntelusta mukavaa. Ulkoisilta mitoiltaa Microsoft Lumia 650 on 142 x 70,9 x 6,9 mm ja painaa vain 122g, joten se kulkee mukanasi vaivattomasti joka paikkaan. Laitteen 16 gb sisäistä muistia voidaan kasvattaa yli 200 gb asti erillisellä muistikortilla.

    Microsoft Lumia 650 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 650 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 650 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 650 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Microsoft Lumia 650 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Microsoft Lumia 650 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Microsoft Lumia 650 kuoret suojaavat laitetta kolhuj

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä