Microsoft Lumia 640 kuoret

Microsoft Lumia 640 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Microsoft Lumia 640 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 640

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 640 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 640 on LTE-puhelin, joka tarjoaa tehoa ja suorituskykyä edulliseen hintaan. 4G LTE ominaisuudet takaavat, että laite on nopea ja suorituskykyinen. Microsoft Lumia 640 puhelimen kookas 5 tuuman HD-näyttö (720 x 1280 pikseliä) on suojattu Gorilla Glass 3 -lasilla. Kätevä vilkaisunäyttö -ominaisuus kertoo tärkeimmät ilmoitukset akkua säästäen myös silloin, kun näyttö on suljettuna. Microsoft Lumia 640 puhelimeen on valmiiksi asennettu Microsoft Office –paketti. Microsoft Lumia 640 on ulkoisilta mitoiltaan 141m3 x 72,2 x 8,8 mm ja painoltaan 145 g sisältäen myös 8 mp takakameran sekä 1 mp etukameran selfieitä ja videopuheluita varten.

    Microsoft Lumia 640 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 640 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 640 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 640 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Microsoft Lumia 640 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Microsoft Lumia 640 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Microsoft Lumia 640 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskuj

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä