Microsoft Lumia 550 kuoret

Microsoft Lumia 550 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Microsoft Lumia 550 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 550

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 550 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 550 ja Windows 10 tuovat käyttöösi samat mahtavat Microsoft-palvelut ja -sovellukset, joita olet tottunut käyttämään tietokoneellasi. Saat uusimmat Office- sovellusversiot, jossa Word, Excel ja PowerPoint on optimoitu juuri matkapuhelinkäyttöä varten. Microsoft Lumia 550 puhelimen tehokkaan suorituskyvyn takaa 4G -yhteys sekä neliydinsuoritin, jonka ansiosta moniajo pyörii sujuvasti kaikkien auki olevien sovellusten välillä. Kirkas 4,7 tuuman HD-näyttö, tehokas akku, virran säästötila sekä hyvä kamera tekevät tästä Microsoft Lumia 550 todellisen tehopakkauksen edulliseen hintaan. Microsoft Lumia 550 on kätevän kokoinen laite (136.1 x 67.8 x 9.9 mm), joka ei juurikaan lisää painoa taskuun (141g).

    Microsoft Lumia 550 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 550 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 550 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 550 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Microsoft Lumia 550 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Microsoft Lumia 550 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttö

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä