Lumia 532 Lompakkokotelot

Microsoft Lumia 532 lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta Microsoft Lumia 532 puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 532 Lompakko Suojakotelot

    Microsoft Lumia 532 on luotettava ja helppokäyttöinen perus älypuhelin. Siinä on ilmaiseksi asennettuina suositut Microsoft-palvelut, kuten Skype, Office ja OneDrive. Tällaisen älypuhelinkokemuksen saat yleensä vain paljon kalliimmista puhelinmalleista. Microsoft Lumia 532 on pienikokoinen Windows Phone käyttöjärjestelmällinen älypuhelin (118,1 x 64,7 x 11,7 mm) 4,0 tuuman näytöllä. Laitteen näytössä on 480 x 800 pikselin resoluutio, 2 mp tarkkuuksinen takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Microsoft Lumia 532 puhelinta on saatavilla monissa pirteissä väreissä, esimerkiksi mustana, valkoisena, vihreänä ja oranssina. Microsoft Lumia 532 on kompaktin kokoinen laite, jossa on kaikki välttämättömimmät ominaisuudet, joita mobiililaitekäyttäjä vain tarvitsee.

    Microsoft Lumia 532 lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 532 lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 532 lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. Microsoft Lumia 532 kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat Microsoft Lumia 532 puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Microsoft Lumia 532 on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhelinta tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamas

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä