Lumia 532 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Microsoft Lumia 532 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Microsoft Lumia 532 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Microsoft Lumia 532 on luotettava ja helppokäyttöinen perus älypuhelin. Siinä on ilmaiseksi asennettuina suositut Microsoft-palvelut, kuten Skype, Office ja OneDrive. Tällaisen älypuhelinkokemuksen saat yleensä vain paljon kalliimmista puhelinmalleista. Microsoft Lumia 532 on pienikokoinen Windows Phone käyttöjärjestelmällinen älypuhelin (118,1 x 64,7 x 11,7 mm) 4,0 tuuman näytöllä. Laitteen näytössä on 480 x 800 pikselin resoluutio, 2 mp tarkkuuksinen takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Microsoft Lumia 532 puhelinta on saatavilla monissa pirteissä väreissä, esimerkiksi mustana, valkoisena, vihreänä ja oranssina. Microsoft Lumia 532 on kompaktin kokoinen laite, jossa on kaikki välttämättömimmät ominaisuudet, joita mobiililaitekäyttäjä vain tarvitsee.

Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Microsoft Lumia 532 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Microsoft Lumia 532 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Microsof

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä