Microsoft Lumia 435 kuoret

Microsoft Lumia 435 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Microsoft Lumia 435 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 435

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia 435 Puhelimen Kuoret

    Microsoft Lumia 435 on luotettava ja helppokäyttöinen perus älypuhelin. Siinä on ilmaiseksi asennettuina suositut Microsoft-palvelut, kuten Skype, Office ja OneDrive. Tällaisen älypuhelinkokemuksen saat yleensä vain paljon kalliimmista puhelinmalleista. Microsoft Lumia 435 on pienikokoinen Windows Phone käyttöjärjestelmällinen älypuhelin (118,1 x 64,7 x 11,7 mm) 4,0 tuuman näytöllä. Laitteen näytössä on 480 x 800 pikselin resoluutio, 2 mp tarkkuuksinen takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Microsoft Lumia 435 puhelinta on saatavilla monissa pirteissä väreissä, esimerkiksi mustana, valkoisena, vihreänä ja oranssina. Microsoft Lumia 435 on kompaktin kokoinen laite, jossa on kaikki välttämättömimmät ominaisuudet, joita mobiililaitekäyttäjä vain tarvitsee.

    Microsoft Lumia 435 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Microsoft Lumia 435 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Microsoft Lumia 435 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Microsoft Lumia 435 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Microsoft Lumia 435 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Microsoft Lumia 435 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän su

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä