Microsoft kuoret

Microsoft osti Nokian matkapuhelinliiketoiminnan vuonaa 2014, jonka myötä siitä tuli täysverinen älypuhelinvalmistaja. Microsoft on tunnettu ohjelmistovalmistaja, ja se käyttääkin puhelimissaan sen itsensä kehittämää Windows Phone käyttöjärjestelmää, jolle löytyy tarvittavat ohjelmistot päivittäiseen mobiilikäyttöön. Valmistaja tekee puhelimistaan persoonallisia laitteita, jotka erottuvat muista pirteydellään. Toimitamme Microsoft lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Microsoft

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Microsoft Lumia puhelimien kuoret

    Microsoft on varmasti tuttu kaikille ainakin tietokoneiden puolelta ja varmasti myös puhelinvalmistajana. Windows Phone käyttöjärjestelmä on Microsoft puhelimien vastine muille markkinoita hallitseville käyttöjärjestelmille. Microsoft puhelimien kuoret ja suojakuoret tuovat tärkeän lisäelementin jokapäiväiseen kaveriin: paremman kestävyyden arjen haasteita vastaan. Lisätarvikkeiden avulla voit hyötyä arkipäiväisestä älypuhelinystävästäsi entistä enemmän. Kuoret ja suojakuoret ovat edullinen vakuutus Microsoft puhelimille, sillä ne pelastavat kännykän useimmissa putoamistilanteissa. Valitse itsellesi mieluisat kuoret ja suojakuoret niiden erilaisista materiaaleista ja väreistä. Suosituimpia Microsoft kuoria ja koteloita ovat nahkaiset lompakko suojakotelot sekä liukumattomat silikonimaiset S-Line ja ultraohuet kuoret. Kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen lisätarvike, jota voidaan suositella käytettäväksi jokaisen älypuhelimen kanssa.

    Microsoft puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Microsoft puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Microsoft puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Microsoft puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Microsoft puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Microsoft puhelimen lompakko suoj

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä