V10

LG V10 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat LG V10 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

V10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG V10 Puhelimen Kuoret

    Kun pelkät kuvat eivät riitä, on LG V10 valintasi. 4K-videointi monipuolisin ominaisuuksin tekee sinusta oman elämäsi leffatähden - vain mielikuvitus on rajanasi. Upeiden video-ominaisuuksien lisäksi 16 megapikselin pääkamera taltioi hetket tilanteessa kuin tilanteessa upealla kuvanlaadulla. LG V10 puhelimessa 5 megapikselin selfie-kameroita on kaksi, valitse joko normaali kuva tai laajakulma. LG V10 on varustettu isolla 5,7 tuuman 1440 x 2560 pikselin tarkkuuden näytöllä, jonka reunassa on pieni, aina auki oleva näyttö. Ulkoisilta mitoilta 159,6 x 79,3 x 8,6 mm ja 192 g painoinen LG V10 on erinomainen laite jokaiselle joka odottaa puhelimeltaan tyyliä, tehoa ja laatua.

    LG V10 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG V10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG V10 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG V10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG V10 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG V10 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG V10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    LG V10 suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on teh

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä