LG Spirit 4G LTE kuoret

LG Spirit 4G LTE kuoret ovat sinun ja puhelimesi parhaat ystävät etenkin siinä tilanteessa, jos ote laitteesta sattuu lipsahtamaan. Tällaisessa tilanteessa LG Spirit 4G LTE kuoret saattavat pelastaa puhelimesi varmalta tuholta ja näytön rikkoontumiselta. Etenkin näyttö on nykyisissä älypuhelimissa Akilleen kantapää, koska se on suurikokoisena herkkä iskuille ja jos se särkyy, on koko laite käyttökelvoton. Jotta tällainen tilanne vältettäisiin, kannattaa hankkia LG Spirit 4G LTE kuoret, niin jokapäiväinen arki tuntuu aavistuksen helpommalta. Tyypillisesti puhelimet ovat myös tylsän värisiä, mutta LG Spirit 4G LTE kuoret ovat erinomainen keino vaihtaa laitteen värimaailmaa hetkessä piirun verran omaan tyyliin sopivammaksi. Lähetämme LG Spirit 4G LTE kuoret nopeasti ja ne saapuvat sinulle 1-3 arkipäivässä. Erillisiä toimituskuluja ei ole, eli postikulut ovat 0€.

Spirit 4G LTE

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG Spirit 4G LTE Puhelimen Kuoret

    LG Spirit 4G LTE on loistava tuote hintaluokassaan, joka on varustettu 4.7 tuuman kokoisella IPS-näytöllä, 720p resoluutiolla ja Androidin Lollipop -käyttöjärjestelmällä. LG Spirit 4G LTE puhelinta on näppärä käyttää kokonsa puolesta jopa yhdellä kädellä. Lisäksi virtanäppäin ja äänenvoimakkuusnäppäimet ovat sijoitettu LG Spirit 4G LTE puhelimen taakse, joten ne ovat aina sormien ulottuvilla eikä sinun tarvitse kurotella puhelimen sivuille tai päälle sammuttaaksesi puhelimen näyttöä. LG Spirit 4G LTE on nautinnollinen pitää kädessä, sillä se on kevyt (124,4 g) ja puhelimen näyttö on varmasti monien mielestä juuri sopivan kokoinen (4,7”; 133,3 x 66,1 x 10).

    LG Spirit 4G LTE kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG Spirit 4G LTE kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG Spirit 4G LTE kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG Spirit 4G LTE kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG Spirit 4G LTE puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG Spirit 4G LTE puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä