LG Nexus 5X kuoret

LG Nexus 5X kuoret tuovat monenlaisia elementtejä puhelimeen: kestävyyttä, suojaavuutta, vaihtoehtoisia värejä ja uusia toiminnallisuuksia. Kestävyys ja suojaavuus ovat kaikista suosituimmat elementit, mitä ihmiset hakevat hankkiessaan LG Nexus 5X kuoret. Tämä siitä syystä, että laite ei lähtökohtaisesti ole iskunkestävä. LG Nexus 5X kuoret tuovat laitteeseen myös paljon vaihtoehtoisia värimaailmoja, kuten mustan, valkoisen, punaisen, sinisen, pinkin ja sinisen. LG Nexus 5X kuoret on valmistettu erilaisista materiaaleista ja hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin. Osassa on panostettu esimerkiksi ohuuteen, toisissa liukumattomuuteen ja kolmansissa joka puolelle ulottuvaan suojaavuuteen. Haluamme, että saat LG Nexus 5X kuoret käyttöösi mahdollisimman nopeasti, joten ne saapuvat sinulle 1-3 arkipäivässä tilauksestasi. Meiltä tehtyihin tilauksiin ei tule myöskään minkäänlaisia tilaus- tai toimituskuluja.

Nexus 5X

Lue lisää

LG Nexus 5X Puhelimen Kuoret

LG Nexus 5X on kompakti ja kevyt puhelin, joka on täytetty huipputeknologialla. 5,2 tuuman näyttö ja mukavan kevyt runko tekevät tästä puhelimesta käytännöllisen kumppanin. Puhelin mahtuu taskuun, mutta näyttö on silti tarpeeksi iso vaikkapa leffojen tai tv sarjojen katseluun. LG Nexus 5X:n kamera on yksinkertaisesti hyvä. Se taipuu moneen ja on täydellinen myös hämärissä olosuhteissa, sillä siinä on suuria 1,55 µm:n pikseleitä, jotka sitovat enemmän valoa. LG Nexus 5X puhelimen omistajana saat nauttia aina uusimmasta Android-ohjelmistopäivityksestä ensimmäisten joukossa. LG Nexus 5X on ulkoisilta mitoiltaan 147,0 x 72,6 x 7,9 mm ja painaa 136g.

LG Nexus 5X kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG Nexus 5X kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG Nexus 5X kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG Nexus 5X kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG Nexus 5X puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG Nexus 5X puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. LG Nexus 5X kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselt

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä